Prehrana

Delavnica zdrave kuhinje


Nedelja - 15. 03. 2020

Prijavi se zdaj

Na delavnici se boste udeleženci naučili pripraviti nekaj jedi po konceptu  dobro načrtovanega rastlinskega prehranjevanja PrejPotem (brez dodanih olj, ustrezna kombinacija živil, ustrezen način priprave, energijsko zadostno, uravnoteženo, v funkciji zdravja).

V mesecu januarju smo pripravljali domače namaze, polpete iz stročnic, "burek", kruh in palačinke na nekoliko drugačen način, tokrat pa bomo predstavili pripravo okusnih, zdravih in enostavnih jedi:

  • testeninske omake (cvetačno "meso"; haše iz sojinih koščkov)
  • polnovredne mešane solate 
  • zavitek z zelenjavo in lečo
  • muffini 
  • kruh (ovseni hlebčki, brezglutenski kruh,..) in namazi

Tudi tokrat bomo predstavili pripravo in pomen zdravega in uravnoteženega zajtrka.

Po končani prezentaciji bo sledila degustacija pripravljenih jedi. Vsak udeleženec bo prejel tudi zapisane recepte, ki mu bodo pomagali pri domačem ustvarjanju.

Povabite še prijatelje in se vidimo!

Prijavi se zdaj

KDAJ:

NEDELJA 15. 03. 2020

10,00 - 12,00

LOKACIJA:

Vadbeni center Moste, Rojčeva 25, Ljubljana

PRIJAVA:

preko spletne prijavnice najkasneje do 14. 03. 2020


Trenerji


12,00€


Cena vključuje DDV

Prijava

Z oddajo spletne prijavnice soglašam s splošnimi pogoji in pristopam k izbranemu programu.

Prijavo lahko izvedete preko spletne prijavnice. V primeru premajhnega števila prijav si pridržujemo pravico do odpovedi vadbe/programa.

Izjavljam, da so vsi zgoraj navedeni podatki točni. Morebitno spremembo le teh bom sporočil izvajalcu programa.

Dovoljujem izvajalcu programa, da me preko elektronske pošte obvešča o morebitnih spremembah ali odpovedi programa.

Podatke zbiramo, skrbno varujemo in uporabljamo v skladu z Zakonom o varstvu podatkov (GDPR, ZVOP-1 oziroma vsakokratne veljavne zakonodaje) za namene nemotenega delovanja društva. 

Znesek izbranega programa bom PO PREJEMU RAČUNA poravnal na TRR SI56 3300 0000 4524 265.

Vsi vadeči vadijo na lastno odgovornost.